Головний зміст

KKI 017693 00648 1 t218 16164617 травня 2019 року Комісія з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя оголосила переможця конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – керівника апарату Вищого антикорупційного суду.

 

 

 

Участь у засіданні взяли головуючий на засіданні Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Суховий В.Г., члени Комісії Матвійчук В.В., Лукаш Т.В., Прилипко С.М., Голубицький С.С., Моніч Б.С., Стародуб О.П.

У конкурсі продовжили участь кандидати Король Наталія Петрівна, Крикливенко Богдан Володимирович та Тимощук Наталія Михайлівна.

17 травня 2019 року кандидати на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – керівника апарату Вищого антикорупційного суду розв’язували ситуаційні завдання.

При розробленні проектів ситуаційних завдань Комісією були враховані пропозиції та актуальні питання, запропоновані представниками міжнародних організацій та суддями Вищого антикорупційного суду.

Після перевірки членами Комісії результатів вирішення ситуаційних завдань рішенням Комісії до співбесіди допущені Крикливенко Б.В. і Тимощук Н.М.

Рішенням Комісії кандидат Король Н.П. не допущена до співбесіди як така, що набрала нижчий бал, ніж допустимий, та вважається такою, що не пройшла конкурс. 

Під час співбесіди члени Комісії перевіряли професійні знання кандидатів та їхню відповідність вимогам до професійної компетентності, які не було перевірено на попередніх етапах конкурсу, – знання основ державного управління в галузі судочинства, управління публічними фінансами, робота з інформацією, управління змінами, знання законодавства.

У підсумку визначені загальний рейтинг кандидатів, переможець конкурсу та другий за результатами конкурсу на зайняття вакантної посади керівника апарату Вищого антикорупційного суду.

Згідно з рішенням Комісії переможцем конкурсу на посаду керівника апарату Вищого антикорупційного суду став Крикливенко Богдан Володимирович. Друга за результатами конкурсу − Тимощук Наталія Михайлівна.

Протокол засідання Комісії від 17 травня 2019 року та відеозапис розв’язання кандидатами ситуаційних завдань і проведення співбесіди буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.