Головний зміст

6190772a

Сьогодні в Україні відзначать професійне свято журналісти та працівники медіа. Однак, на жаль, в цей святковий день ми змушені констатувати упередженість та поширення недостовірної інформації деякими ЗМІ.

 

 

 

 

Мова йде про журналістів ГО «Стоп корупція» та інформаційного агентства «Аспі», які знову розповсюджують недостовірну інформацію.

Варто згадати, що рішенням суду вже визнавалася недостовірною інформація, яка розміщувалася на веб-сайтах та сторінках у соцмережі Фейсбук ГО «Стоп корупція» та інформаційного агентства «Аспі» стосовно голови Київського районного суду м. Одеси Чванкіна Сергія Анатолійовича.

Однак, всупереч цьому, протягом останнього тижня ГО «Стоп корупція» та інформаційне агентство «Аспі» разом з активістом Анатолієм Будніком знову розпочали кампанію по розповсюдженню недостовірної інформації щодо голови суду Чванкіна Сергія Анатолійовича та членів його родини.

Повідомляємо, що інформація, яка розповсюджується ГО «Стоп корупція», інформаційним агентством «Аспі» та активістом Анатолієм Будніком не відповідає дійсності.

Просимо врахувати вищезазначену інформацію та утримуватися від її розповсюдження, оскільки це може стати підставою для захисту порушеного права на підставі частини 1 статті 277 Цивільного кодексу України.