Головний зміст

DSC 020505 липня 2019 року за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя», Державної судової адміністрації України та Громадської організації  «МІЖНАРОДНА ФУНДАЦІЯ РОЗВИТКУ» відбулась презентація звіту за результатами опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Одеської області. Оцінювання проходило в 38 судах Одеської області.

Учасниками заходу  виступили: Томас Вертелецький - фахівець з моніторингу та оцінювання USAID Програми «Нове правосуддя», Ізовіта Андрій - керівних проекту “Опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Одеської та Миколаївської областей», Марчук Альона - заступник керівника проекту, Яценко Микола - експерт-соціолог, в.о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області – Вячеслав Глущенко, судді, керівники апаратів та прес-секретарі судів міста Одеси.

IMG 2002

Серед судів Одеси найвищий бал – 4,6 - отримали Київський районний суд міста Одеси та Господарський суд Одеської області.

За результатами звіту, 82, 2 % опитаних відвідувачів Київського районного суду міста Одеси оцінили роботи суду на «відмінно» та «добре».

Позитивним є те, що зростає відсоток учасників проваджень, які користувалися сторінкою суду в мережі Інтернет. Серед опитаних цей відсоток становить 30,8.

DSC 0211

Відвідувачі суду також високо оцінили повноту та якість інформації, більшість зазначили комфортність і зручність перебування в суді.

Також слід зазначити, що на відвідувачі суду в основному задоволені дотриманням процедури розгляду справ та відзначили неупередженість та незалежність судді під час розгляду їх справи.

IMG 2008

Київський районний суд міста Одеси вдячний організаторам за проведене опитування та відвідувачам суду за схвальні відгуки про нашу роботу.

Ми готові вдосконалюватися, щоб діяльність Київського районного суду міста Одеси здійснювалася на ґрунті незалежності, неупередженості та доступності правосуддя, а відвідувачі цілком комфортно відчували себе у приміщені суду.