Головний зміст

grand rapids power of attorneyЯк відомо, загальними зборами суддів Вищого антикорупційного суду було ухвалено рішення про початок здійснення Судом правосуддя 5 вересня 2019 року.

 

 

 

 

 

На сьогодні тривають підготовчі заходи, а саме розробка та затвердження організаційно-розпорядчих документів, конкурсний добір персоналу апарату Суду та забезпечення матеріально-технічних умов для роботи.

Однією з нагальних проблем було забезпечення належними приміщеннями, які відповідатимуть потребам для здійснення правосуддя та забезпечення безпеки учасників судового процесу.

Сьогодні Вищим антикорупційним судом та Регіональним відділенням Фонду державного майна України по м. Києву було підписано договір, на підставі якого Суд буде забезпечено приміщенням за адресою просп. Перемоги, 41, у м.Києві. Це є дуже важливим рішенням, яке надає можливість для початку здійснення Судом правосуддя.

Слід нагадати, що попередньо було прийнято рішення про тимчасове розміщення Суду в приміщеннях за адресами вул. Хрещатик, 42, А, та пров.Хрестовий,4,А, площі яких є вкрай недостатньо для роботи Суду.