Головний зміст

2017 07 20 chinovniki kazakhstan 300x2409 липня 2019 року відбулось засідання Комісії з добору кандидатів для призначення членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, під час якого розглянуто питання про допуск осіб до участі в публічному конкурсі з добору кандидата для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

 

 

 Комісією за результатами розгляду документів осіб, які подали заяви про участь у публічному конкурсі, прийнято рішення про допуск до участі в конкурсі наступних кандидатів:

ЛАСТОВКА Неля Дмитрівна

ВОЛКОВ Андрій Станіславович

МЯГКОХОД Юрій Володимирович

АЛПАТЬЄВА Наталя Юріївна

СОЛОДКОВ Андрій Андрійович

Кандидату САВЕСКУЛ Валерії Олегівні відмовлено в допуску до участі в конкурсі у зв’язку з відсутністю необхідного стажу професійної діяльності у сфері права, визначеного частиною першою статті 94 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Питання щодо допуску кандидатів СЛОТЮКА Сергія Володимировича, ГОНЧАРУКА Михайла Петровича, СЕМЕНОВА Олега Анатолійовича до участі в конкурсі відкладено для розгляду на наступному засіданні Комісії. 

Чергове засідання Комісії відбудеться 12 липня 2019 року в приміщенні Державної судової адміністрації України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Липська, 18/5 (вхід з вулиці Пилипа Орлика, 5), другий поверх, малий конференц-зал. Початок засідання о 10:00.