Головний зміст

IMG 45873 жовтня 2019 року Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити у відставку з посади судді Київського районного суду міста Одеси Галія Степана Петровича у зв’язку із досягненням 65-річного віку.

 

 

 

Суддя Галій Степан Петрович віддав служінню Феміди 32 роки. У 1987 році Степана Петровича було обрано народним суддею Великомихайлівського районного суду. У 2000 році обраний суддею Іллічівського районного суду міста Одеси безстроково. У 2003 році переведений до новоутвореного Київського районного суду міста Одеси, в якому здійснював правосуддя до 3 жовтня 2019 року.

Шановний Степане Петровичу!

За Вашими плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду на посаді судді! У колективі Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою.

За Вашими плечима – багатолітній досвід і визнання. Ваша принципова позиція відома усім і викликає глибоку шану. Від щирого серця бажаємо, щоб всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь.

Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!

 IMG 4595

IMG 4626

IMG 4572

IMG 4690

IMG 4771