Головний зміст

436724 w 300До Київського районного суду міста Одеси надійшло клопотання про накладення арешту на об’єкт нерухомості у вигляді земельної ділянки.

 

 

 

 

 

 

За даними слідства, для приватного підприємства - замовника будівельних робіт посадовці профільної фірми розробили та затвердили проектну документацію із заниженням класу наслідків (відповідальності) об`єкта.

Зокрема, у дозвільну документацію фактично внесено недостовірні відомості, що затверджені директором цієї фірми, замовником і експертом.

Це дозволило забудовнику зводити багатоповерхівку із порушенням містобудівного законодавства, в той час, як дозвіл на проведення робіт ще у вересні скасувало Управління ДАБК Одеської міськради.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Судом накладено арешт на земельну ділянку по просп. Академіка Глушка із забороною проведення будівельних робіт.

Таким чином, на теперішній час зупинено роботи щодо зведення 16 - поверхового 4-х секційного будинку з торгово-офісними приміщеннями та підземним паркінгом.