Головний зміст

IMG 9297

Сьогодні, 6 грудня, до Київського районного суду міста Одеси завітали студенти 4 курсу факультету міжнародно-правових відносин та студенти 5 курсу факультету цивільної та господарської юстиції НУ «ОЮА».

 

 

 

 

 

Привітали гостей судді-спікери – Оксана Куриленко та Володимир Петренко.

Вони розповіли студентам про структуру суду, порядок роботи, категорії справ, які розглядає суд та особливості їх розгляду. Також судді розповіли майбутнім правникам про останні проекти, які були реалізовані на базі суду – «Електронний суд», «Кабінет медіації» та «Громадський центр правосуддя Одеської області».

Після цього гостям продемонстрували практичні аспекти роботи у системі «Електронний суд». Головний спеціаліст з інформаційних технологій Владислав Голомбієвський розповів студентам про особливості роботи в підсистемі «Електронний суд», продемонструвавши процес подачі до суду позовної заяви в електронній формі.

Наостанок студентам провели екскурсію в приміщенні суду та розповіли про організацію роботи у суді, а також яким чином надходять та реєструються документи в електронному вигляді. Також їм показали, як організована робота в Громадському центрі правосуддя Одеської області, який працює на базі суду.

Студенти подякували за змістовну і цікаву екскурсію та пообіцяли ще раз завітати до суду.