Головний зміст

sud s naruchnikamiКиївський районний суд міста Одеси продовжив запобіжний захід відносно підозрюваного у вимаганні та викраденні людини.

 

 

 

 

 

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що 32-річний підозрюваний є громадянином Азербайджану та під час вчинення інкримінованих йому злочинів вже відбував покарання за вчинення хуліганських дій та умисного вбивства.

Перебуваючи під вартою та користуючись своїм авторитетом, діючи спільно з іншими підозрюваними, які перебували на волі, вирішили вимагати кошти із застосуванням фізичного насильства у раніше знайомого чоловіка.

29 липня 2022 року за вказівкою підозрюваного його спільники прибули на зустріч із потерпілим. Заштовхавши його в машину, чоловіки почали вимагати 1000 доларів. Підозрюваний за допомогою  відеозвязку також погрожував потерпілому та вимагав кошти.

Після цього потерпілого возили по місту, не випускали з машини та наносили фізичні ушкодження.

Підозрюваному продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Підозрюваного було затримано 30 квітня 2023 року, ухвалою Київського районного суду м.Одеси від 1 травня 2023 року відносно нього було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який продовжується судом вже втретє.