Головний зміст

1487077971Одеський апеляційний суд залишив в силі вирок Київського районного суду м. Одеси, яким обвинувачену засуджено до 15 років позбавлення волі за скоєння вбивства та розбійного нападу (п.6, п.12 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України).

 

 

 

Нагадаємо, що згідно вироку суду, загибла працювала майстром манікюру та педикюру. До неї на корекцію манікюру на 28.09.2016 р. записалась її постійна клієнтка. Жінка працювала в квартирі в якій сама мешкала, в місті Одесі по вул. Комарова.

 Клієнтка прийшла не сама, а зі своїм чоловіком. Подружня пара завчасно підготувалась до злочину, взявши з собою металевий предмет. Дочекавшись коли жінка закінчить манікюр, обвинувачений підійшов ззаду та наніс їй удар металевим предметом по голові.  На крики потерпілої відреагували сусіди, які і викликали поліцейських.

 Обвинувачені, побоюючись, що їх можуть викрити, вирішили позбавити жінку життя. Вони нанесли потерпілій 19 ударів по голові, після чого задушили її мотузкою.

 Після того, як жінка перестала подавати ознаки життя, з неї зняли  золотий ланцюжок, сережки, каблучку, забрали гроші та перенесли тіло в кімнату на ліжко, накривши ковдрою.

  Невдовзі до квартири постукали працівники поліції та наполегливо вимагали відчинити двері. Подружня пара не розгубилась: жінка через зачинені двері заявила, що вона є власницею квартири та між нею і чоловіком відбулась сімейна сварка. В той час, як обвинувачена вела перемовини з працівниками поліції, чоловік встиг вимити руки та переодягнутись в одяг потерпілої.  

Як тільки чоловік вийшов з квартири, його затримали співробітники поліції.  У відділку встановили його особу та переконавшись, що він не притягується до кримінальної відповідальності та не перебуває у розшуку, відпустили.