Головний зміст

juscumНаціональна асоціація адвокатів України на своєму сайті  розмістила детальну інформацію для адвокатів щодо  отримання безкоштовного доступу до тривожної кнопки Legal Alarm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Для того, щоб отримати доступ до мобільного додатку Legal Alarm, який для адвокатів є безкоштовним, необхідно заповнити анкету. До анкетних даних мають бути включені дані з Єдиного реєстру адвокатів України. 
 
 
Зразок анкети можна завантажити за посиланням
Заповнений документ необхідно відправити на електронну поштуЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У відповідь ви отримаєте лист з активацією вашого профілю.
 
 
Завантажити мобільний додаток можна для iOs і для Android -
 
 
Нагадаємо, наприкінці вересня угоду про використання програмного забезпечення “Legal Alarm” між НААУ та адвокатським об”єднанням “Юскутум” підписали Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова та керуючий партнер “Юскутум” Артем Афян.
 
 
Мобільний додаток буде доступний для членів НААУ на безоплатній основі. Програмне забезпечення дає технічну можливість зробити дистанційний виклик для повідомлення про вчинення протиправних дій стосовно адвоката та отримати правову допомогу в такій ситуації. Додаток також передає дані геолокації, з яких можна дізнатися про місце перебування адвоката, що потребує допомоги.
 
 
Чергові працівники НААУ будуть отримувати повідомлення з “тривожної кнокпи” цілодобово 7 днів на тиждень. В ході освітніх заходів НААУ буде демонструвати переваги цієї системи та поширювати інформацію про користування нею.
 
 
Також у НААУ працює цілодобова гаряча лінія, на яку можна повідомляти про порушення прав та гарантій адвокатської діяльності.
 
 
Звертатися можна за телефоном 067 692 44 43