Головний зміст

ce27ee0b28abba1503f95b71f0242dc221 жовтня 2016 року на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вирішувалося питання про відповідність громадських об’єднань, які подали документи до Комісії, вимогам до участі у зборах представників громадських об’єднань для створення Громадської ради доброчесності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комісія розглянула подані документи чотирьох громадських організацій: ГО «Держава», ГО «Антикорупційний Комітет», Всеукраїнська ГО «Соборне Гетьманське Козацтво» та МГО «Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії «Європейська Україна».
 
 
Документи, які подали ці організації, не відповідають статті 87 Закону України «Про судоустрій і статус суддів». Тому Комісія вирішила, що зазначені ГО не можуть бути допущені до участі у зборах представників громадських об’єднань для створення Громадської ради доброчесності.
 
 
Нагадаємо, що до Комісії звернулося 40 громадських об’єднань, представники яких мають намір взяти участь у зборах. Також звернувся громадянин Ішханян А.Р. Питання про відповідність інших громадських об’єднань вимогам до участі у зборах представників громадських об’єднань для створення Громадської ради доброчесності вирішуватиметься на наступних засіданнях Комісії.