Головний зміст

78972 1Анонімне повідомлення про замінування Святошинського управління поліції столиці надійшло вчора ввечері. На місце негайно виїхали фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб і ДСНС. Фахівці-вибухотехніки провели ретельний огляд приміщення і прилеглої території. Ніяких вибухових пристроїв і речовин не виявили, евакуація не проводилася.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Згодом правоохоронці встановили особу, яка телефонувала. Чоловіка доставили в управління поліції, але, з огляду на стан алкогольного сп'яніння, виразно пояснити свій вчинок він не зміг.
 
 
Правоохоронці з'ясували, що раніше заявник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних правопорушень і проходив лікування в спеціалізованих установах.
 
 
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування киянину буде призначена психіатрична експертиза. Триває досудове розслідування.