Головний зміст

sud s naruchnikamiДо Київського районного суду міста Одеси надійшли клопотання про обрання запобіжних заходів підозрюваним у скоєнні грабежу (ч.2 ст. 186 КК України).

 

 

 

 

 

За версією слідства, вдень 29 травня троє чоловіків побачили на вул. Краснова раніше незнайому їм особу, в руках у якої була сумка з речами. В цей момент у них виник умисел на відкрите викрадення вказаного майна.

Підозрювані підійшли до потерпілого та почали наносити йому удари в голову та грудну клітину. Після цього вони заволоділи сумкою останнього та зникли з місця вчинення кримінального правопорушення.

Вказаними діями потерпілому була спричинена майнова шкода у розмірі понад 1000 гривень.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив їх. Трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів.

Звернемо увагу, що ухвали слідчого судді не набрали законної сили.

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.