Головний зміст

IMG 3878 копияСьогодні, 27 березня 2018 року, до Київського районного суду м. Одеси завітали студенти 3 курсу факультету адвокатури Національного університету «Одеська юридична академія». Студенти отримали можливість поспілкуватись із суддею цивільної юрисдикції Куриленко Оксаною Михайлівною.

 

Суддя розповіла слухачам про порядок роботи Київського районного суду міста Одеси, категорії справ, що розглядаються суддями, а також про реформу судочинства в цілому.

IMG_3899.jpg

 

 

IMG_3870.jpg

 

 

Також Оксана Михайлівна звернула особливу увагу на запровадження проекту «Електронний суд» в Київському районному суді м. Одеси. Так, суддя зазначила, що «наш суд рухається в ногу з часом, тому громадяни можуть подавати позови в електронному вигляді».

 

 

 

IMG_3885.jpg

 

 

Після розповіді студенти отримали можливість бути присутніми на судовому засіданні під головуванням Куриленко Оксани Михайлівни, де розглядався спір про право власності.

IMG_3908.jpg

 

 

IMG_3916.jpg

 

 

IMG_3924.jpg

 

 

Наприкінці зустрічі гостям була проведена екскурсія приміщеннями суду,  де вони змогли на практиці побачити всі аспекти роботи апарату суду.

 

 

IMG_3927.jpg

 

 

IMG_3934.jpg

 

 

IMG_3957.jpg