Головний зміст

vartaСьогодні, 2 червня 2017 року, слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси задовольнив клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно мешканця м. Одеси.

 

 

 

Згідно ухвали слідчого судді, 8 травня 2017 року о 22 годині 30 хвилин, підозрюваний, знаходячись біля будинку по вул. Маршала Жукова в м. Одесі, побачив дівчину в руках якої був мобільний телефон.

 

Після цього чоловік підійшов до дівчини та правою рукою смикнув за золотий ланцюжок з кулоном, масою 9,6 г та вартістю 10176 грн. Проте, підозрюваний не зміг зірвати золоту прикрасу та застосував до неї насильство, що не є небезпечним для життя, а саме, вдарив рукою в ліве плече.

 

Спричинивши дівчині фізичний біль, чоловік відкрито викрав належну їй сумку, мобільний телефон «IPHONE 5» та грошові кошти в сумі 500 гривень, спричинивши матеріальний збиток на загальну суму 6500 гривень.

 

Звернемо увагу, що потерпілій на момент скоєння кримінального правопорушення було лише 13 років.

 

Також зазначимо, що підозрюваний до цього був 7 разів судимий (5 разів Київським районним судом м. Одеси, 1 раз Приморський районним судом м. Одеси та Овідіопольським районним судом Одеської області) за скоєння крадіжок, грабежів, шахрайства та інших злочинів.

 

Таким чином, слідчий суддя задовольнив клопотання сторони обвинувачення та обрав підозрюваному у скоєнні грабежу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів.

 

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді набирає чинності протягом 5 днів з моменту проголошення.