Головний зміст

vartaСьогодні Київський районний суд міста Одеси взяв під варту 22-річного підозрюваного у вбивстві.

 

 

 

 

 

 

 

Як вбачається з клопотання органу досудового розслідування, підозрюваний,  знаходячись у підвалі будинку №17 на вулиці Академіка Корольова вживав пиво разом з трьома своїми знайомими.

 

Приблизно о 23 годині підозрюваний покинув підвал та попрямував додому.  Прямуючи сквером, хлопець зустрів 55-річного чоловіка, з яким у нього виникла сварка.

 

Керуючись мотивом помсти за образливі слова в його бік та членів його родини, знаходячись між гаражами, підозрюваний почав наносити удари кулаком по обличчю чоловіка, від яких останній впав. Після цього хлопець наніс ще три удари ногою в обличчя, спричинивши чоловікові ушкодження, внаслідок яких той помер.

 

Враховуючи те, що 22-річний хлопець підозрюється у скоєнні особливо тяжкого злочину, не працює, не одружений, не має постійного джерела прибутку, за місцем реєстрації не проживає, постійного місця проживання в місті Одесі немає, може переховуватись від органів досудового розслідування та впливати на свідків, - відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.