Головний зміст

vartaВчора, 6 червня 2017 року, слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси взяв під варту уродженця м. Дніпропетровська, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України.

 

 

 

 

 

 

 

Так, згідно ухвали суду, 27 квітня 2017 року у нічний час підозрюваний, знаходячись по вул. Люстдорфська дорога в м. Одесі, шляхом пошкодження замку дверей , проник до підсобного приміщення.

 

За версією слідства, в підсобному приміщенні чоловік помітив мопед марки «HONDA SPACY», 1982 року випуску, та, впевнившись що за його діями ніхто не спостерігає, незаконно ним заволодів.

 

Звернемо увагу, що 18 травня 2017 року чоловіку було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, після чого він зник.

 

22 травня 2017 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси надав дозвіл на затримання підозрюваного, який був виконаний 6 червня 2017 року.

 

Також  зазначимо, що чоловік раніше був неодноразово судимий Приморським районним судом м. Одеси за скоєння корисливих злочинів.

 

Таким чином, не зважаючи на те, що підозрюваний та захисник заперечували проти клопотання сторони обвинувачення, слідчий суддя його задовольнив та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 05.08.2017 року.

 

Також чоловіку був визначений розмір застави – 128 тис. гривень.

 

Зазначимо, що ухвала слідчого судді вступає в законну силу протягом 5 днів з моменту її оголошення.