Головний зміст

ogolosheno pro pidozru u vbivstvi ta vzyato pid vartu uchasnika strilyanini v mukachevi preview medium6 червня 2017 року слідчий судя Київського районного суду м. Одеси застосував до підозрюваного у збуті наркотичних засобів запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

 

Згідно матеріалів клопотання, одесит незаконно придбав у невстановленої особи картонну коробку, в якій містилося 66 пакетиків, які містили кристалічні речовини блакитного та білого кольорів.

Після цього підозрюваний помістив вказану коробку з пакетиками під верхній одяг та зберігав при собі, перевозячи в маршрутному таксі № 148 на вул. Ак. Корольова в м. Одесі.

Проте, вже близько 12 години біля будинку № 10 по вул. Ак. Корольова чоловік був затриманий працівниками поліції, які в нього виявили та вилучили: 15 пакетів, що містять кристалічну речовину білого кольору, загальною масою 2,080 г, а також 51 пакет , що містить кристалічну речовину, загальною масою 6,439 г.

Згідно висновку експерта, вказана кристалічна речовина є особливо небезпечною психотропною речовиною – PVP, загальна маса якої становить 8,519 г, що являється великим розміром.

Також зазначимо, що одеситу було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 29 травня 2017 року та вручено копію клопотання про застосування щодо нього запобіжного заходу, після чого він зник.

30 травня 2017 року Київським районним судом м. Одеси був наданий дозвіл на затримання підозрюваного, який був виконаний 4 червня 2017 року.

Звернемо увагу, що в 2014 році одесит був судимий Приморським районним судом м. Одеси за скоєння крадіжки.

Таким чином, слідчий суддя застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів, тобто до 03.08.2017 року.

Також одеситу був обраний максимально можливий розмір застави – 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, тобто 134720 гривень.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді вступає в законну силу протягом 5 днів з моменту її проголошення.