Головний зміст

nazkДержавне підприємство “Українські спеціальні системи” надало НАЗК інформацію щодо визначення періодів неналежного функціонування системи “Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”.

 

 

 

Взявши до уваги надану інформацію, Національне агентство з питань запобігання корупції в своєму рішенні визначило періоди, протягом яких спостерігалися перебої у роботі вищезазначеної  системи.

 

Про дати цих періодів НАЗК не повідомляє.

 

Відповідальність за несвоєчасне подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачена частинами першою та другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Але при цьому НАЗК визначило неналежне функціонування Реєстру поважною причиною несвоєчасного подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Тому рішення з інформацією щодо періодів неналежного функціонування Реєстру буде враховуватися при складанні протоколів про адміністративні правопорушення в частині своєчасності подання електронних декларацій.