Головний зміст

klyuchi ot mashiny i stakan s viskiСьогодні, 10 липня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси позбавив 4 водіїв права керування транспортними засобами за скоєння адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 130 КУпАП.

 

 

 

 

 

Згідно постанови суду, 21 травня 2017 року, один із водіїв рухався на транспортному засобі «RENAULT MEGANE» через пл. Толбухіна у м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння, що підтверджується результатом тесту на приладі «DRAGER» (0,74%).

 

Інший водій, 19 травня 2017 року, рухався на транспортному засобі «MITSUBISHI LANCER» по пр-ту Ак. Глушка у м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння, що підтверджується результатом тесту на приладі «DRAGER» (2,13%).

 

В свою чергу, 10 червня 2017 року, третій водій рухався на мопеді «YAMAHA VINO» по вул. 2-га лінія в м. Одесі з ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: нестійка хода, запах алкоголю з порожнини рота. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків.

 

Четвертий водій, 12 червня 2017 року, рухався на транспортному засобі «ВАЗ 21103» по вул. Маршала Жукова в м. Одесі з ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: нестійка хода, запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння очей. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків.

 

Таким чином, суд визнав водіїв винними у скоєнні у скоєнні адміністративних правопорушень та наклав на них адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами строком на 1 рік кожному.

 

Також водіїв будуть зобов’язані сплатити штраф на загальну суму 40800 гривень.

 

Зазначимо, що постанови суду ще не вступили в законну силу.