Головний зміст

vimage1 1Сьогодні, 25 липня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси визнав винною жінку-водія у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП.

 

 

 

 

 

 

Так, 5 липня 2017 року жінка керувала транспортним засобом «LEXUS GX 470» по вул. Відважних у м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився із застосуванням приладу «Drager». Результат тесту виявився позитивним.

Звернемо увагу, що жінка не з’явилася в судове засідання, однак, за кілька хвилин до його початку, нею особисто до канцелярії суду було подане клопотання  про відкладення судового засідання, в якому жінка вказала, що не може з’явитися до суду у зв’язку із хворобою.

Проте, дослідивши вказане клопотання, суд прийшов до висновку, що воно не містить жодних документів, які б підтверджували наявність у неї хвороби. Тому, суд прийшов до переконання, що вказане клопотання задоволенню не підлягає.

Таким чином, суд визнав жінку винною у скоєнні адміністративного правопорушення та наклав на неї стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами строком на 1 рік та штрафу у розмірі 10200 гривень.

Зазначимо, що постанова суду ще не набрала чинності.