Головний зміст

7843615 original1 серпня 2017 року Комунікаційний комітет системи правосуддя ухвалив додаток 4 до Меморандуму «Про створення Прес-центру судової влади України при Вищій раді правосуддя та затвердження Положення про Прес-центр судової влади України».

 

 

 

 

 

        В зв’язку з цим Рада суддів України визнала такими, що втратили чинність, рішення від 8 серпня 2014 року № 9, від 5 вересня 2014 року № 21 та від 5 червня 2015 року № 61 щодо створення і діяльності Прес-центру судової влади при Раді суддів України.

Сьогодні ВРП прийняла рішення про утворення при Вищій раді правосуддя Прес-центру судової влади України та затвердила Положення про Прес-центр судової влади України, яким визначено порядок його утворення, основні завдання, функції,  організацію роботи та систему взаємодії.

Відповідно до документа, реалізація завдань та функцій Прес-центру судової влади України покладено на управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя.

Основними завданнями Прес-центру визначено  оприлюднення публічної інформації про діяльність судової системи і здійснення зовнішньої та внутрішньої комунікації із судовими органами та установами системи правосуддя, Комунікаційним комітетом системи правосуддя, регіональними центрами судової комунікації з метою забезпечення їх зв’язків із засобами масової інформації і громадськістю в Україні та за кордоном.