Головний зміст

1412028968 1018Прес-служба Генеральної прокуратури України повідомила, що запроваджує нову форму інформування щодо запланованої участі державних обвинувачів у розгляді судами резонансних кримінальних проваджень.

 

 

 

 

 

Щотижнево – у п’ятницю – на офіційних ресурсах ГПУ буде розміщуватися інформація про час, місце судового засідання, кваліфікацію злочину та суть справи. Окрім того, цю інформацію будуть розсилати у ЗМІ.

 

Перше таке інформування зробили сьогодні. За посиланням можна ознайомитися з інформацією про участь прокурорів у гучних кримінальних провадженнях з 4 по 7 вересня.

 

Зазначимо, що суди, у тому числі Київський районний суд м. Одеси, завчасно оприлюднюють плани проведення та порядок денний відкритих засідань у суді на сторінці суду на веб-сайті Судової влади України.

 

Інформацію про деталі розгляду судом гучних і суспільно значимих справ у Київському районному суді міста Одеси завчасно і регулярно оприлюднюють на власному веб-сайті суду. Окрім того, прес-служба суду інформує про зміни в законодавстві, публікує роз’яснення окремих правових аспектів,  відповіді на поширені запитання та новини юридичної спільноти.