Головний зміст

bfi.org .uk Для того, щоб створити комплексну систему юстиції, здатну ефективно попереджувати підліткову злочинність і забезпечувати реабілітацію неповнолітніх правопорушників, необхідно здійснити аналіз діючої системи політик, програм та проектів у відповідній галузі.

 

 

 

Саме тому, Міжвідомчою координаційною радою з питань правосуддя щодо неповнолітніх розпочинається збір інформації про політики, програми та проекти в сфері профілактики правопорушень серед неповнолітніх.

 

Згідно рішення експертів, за результатами збору інформації буде створено «уніфіковану карту» та банк політик, програм та проектів у галузі профілактики правопорушень серед неповнолітніх, які реалізовуються в Україні як центральними органами виконавчої влади, так і органами державної влади на місцях, органами місцевого самоврядування, міжнародними організаціями, громадськими об’єднаннями тощо.

 

Відповідна карта буде слугувати ресурсом для практиків і громад про те, що працює, що є перспективним, і що не працює у справах неповнолітніх, запобігання злочинності та захисту і безпеки дітей.

 

Детальну інформацію можливо переглянути за посиланням.