Головний зміст

nazkНаціональне агентство з питань запобігання корупції презентувало онлайн-курс «Конфлікт інтересів – треба знати!». 

 

 

 

 

 

 

 

Інтерактивний курс працюватиме в рамках інформаційної кампанії з роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів, реєстрація на нього розпочинається відсьогодні, з 23 жовтня.   

 

Його мета - надати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

 

Онлайн курс має практичну спрямованість і орієнтований на суб’єктів ЗУ «Про запобігання корупції».

 

Структура курсу включає шість розділів,   які   розкриватимуть  термінологічні основи, як то «конфлікт інтересів», «приватний інтерес», висвітлюватимуть алгоритм дій у разі виникнення конфлікту інтересів, а також питання у зв’язку з наявністю в особи підприємств чи корпоративних прав, розглядатимуться основні аспекти юридичних наслідків вчинення дій та прийняття рішень в умовах конфлікту інтересів. Особливо корисним курс стане в питаннях   виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, військових посадових осіб, членів колегіальних органів та посадових осіб державних, комунальних підприємств, установ, організацій.

 

 

Повна програма курсу за посиланням.

 

Реєстрація за посиланням