Головний зміст

IMG 3296 1Сьогодні свій День народження святкує керівник апарату Київського районного суду міста Одеси Світлана Іванівна Федак.

 

 

 

 

 

 

 

 

Київський районний суд міста Одеси постійно вдосконалює методи організації судочинства, запроваджує інноваційні проекти, розширює кордони співробітництва. Це свідчить про якісні зусилля керівника апарату Світлани Федак, адже діяльність кожного суду залежить від злагодженої роботи апарату, який очолює його керівник.

 

Світлана Іванівна – розумна, виважена та справедлива особистість. Завдяки її професійним зусиллям апарат суду працює немов єдиний злагоджений механізм. Її праця допомагає найкращим чином організувати діяльність суду задля забезпечення процесу здійснення правосуддя. Співробітники суду завжди можуть звернутись до неї за порадою, мудрим словом чи доречною вказівкою.

 

Не оминає вона увагою і потреби відвідувачів суду. Кожен громадянин має змогу звернутись до неї з запитанням, пропозицією чи скаргою, на що отримає детальну та вмотивовану відповідь. Взаємодія з громадянами проявляється також і під час ознайомчих екскурсій відділами суду, в яких бере участь Світлана Іванівна, розповідаючи про діяльність апарату в цілому та обов’язки кожної канцелярії.

 

Колектив суду від усього серця вітає Вас, Світлано Іванівно, з ювілеєм! Бажаємо Вам і надалі надихати нас своїм прикладом, старанністю та завзяттям. Міцного Вам здоров’я, нескінченної енергії, творчого натхнення. Нехай ідеї та задуми завжди реалізуються, а зусилля приводять до поставленої мети. Нехай повага та любов колективу та відвідувачів суду до Вас тільки зростає, наповнюючи душу радістю та спокоєм.