Головний зміст

IMG 8562 2

Голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін взяв участь в урочистих заходах, присвячених святкуванню 20-річчя Національного університету «Одеська юридична академія» та 170-річчя Одеської школи права.

 

 

 

 

 

 

У2002 році Сергій Чванкін закінчив з відзнакою денне відділення Одеської національної юридичної академії та отримав кваліфікацію магістра права. Наразі він є кандидатом юридичних наук та доцентом кафедри цивільного права НУ «ОЮА».

 

 Святковий концерт, присвячений ювілею НУ «ОЮА» проводили в Одеському національному академічному театрі опери та балету.

 

IMG_8618.jpg

 

IMG_8598.jpg

 

IMG_8543.jpg

 

IMG_8562.jpg

 

На честь ювілею, державні діячі та представники місцевої влади відзначили викладачів НУ "ОЮА" державними нагородами, відзнаками та почесними грамотами.

 

 

IMG_8754.jpg

 

IMG_8951.jpg

 

IMG_8775.jpg

 

 

IMG_8552.jpg

 

 

IMG_8840.jpg

 

 

IMG_8691.jpg

 

Захід відвідали також і члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Юрій Георгійович Тітов та Павло Сергійович Луцюк. Члени ВККСУ  вручили  нагороди від органів судової влади викладачам НУ «ОЮА».

 

 

IMG_8885.jpg

 

 

IMG_8913.jpg

 

 

IMG_8942.jpg

 

IMG_8956.JPG

 

 

Довідково: Історія  створення  НУ «ОЮА» сягає своїм корінням часів заснування юридичного факультету в Рішельєвському ліцеї, коли почала своє формування Одеська юридична школа. На чинному гербі Національного університету «Одеська юридична академія» розміщено 1847 рік — саме тоді випускники юридичного відділення Рішельєвського ліцею вперше одержали дипломи та значки державного зразка про вищу юридичну освіту.

 

За пропозицією Міністерства освіти, погодженою з Міністерством фінансів, Міністерством економіки та Одеською обласною державною адміністрацією, на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 1997 року, на базі Юридичного інституту Одеського державного університету імені І. І. Мечникова було створено Одеську націоналньу юридичну академію.

 

У 2010 році Одеську державну юридичну академію реорганізовано у  Національний університет «Одеська юридична академія».