Головний зміст

tfhsehrdgsrtdfНародні депутати розглянуть у першому читанні законопроект про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України. Це передбачено порядком денним пленарного засідання на 20 грудня.

 

 

 

 

 

Зміни пропонується внести до статті 242 КПК для приведення у відповідність до норм Кримінального кодексу України у частині встановлення статевої зрілості потерпілої особи в кримінальних провадженнях.

Відповідний законопроект розглянуть спільно з проектом Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо захисту дітей від сексуальних зловживань та сексуальної експлуатації» (реєстр. № 2016).

Також на порядку денному парламенту - проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку виїзду дитини за межі України та законопроект про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність.

При цьому традиційно засідання Ради розпочнеться з питань ратифікації Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про взаємний захист секретної інформації, Торговельної угоди між Урядом України та Урядом Королівства Таїланд та Договору між Україною та Королівством Таїланд про взаємну правову допомогу у кримінальних справах.