Головний зміст

vartaКиївський районний суд міста Одеси взяв під варту чотирьох чоловіків азербайджанської національності, які підозрюються у вчиненні розбійного нападу.

 

 

 

 

 

 

Під час досудового розслідування встановлено, що 28 лютого 2018 року, близько п’ятої години вечора, четверо підозрюваних знаходились у дворі біля одного з будинків по вулиці Академіка Глушко. Молодики побачили чоловіка, який сидів у своєму автомобілі, та направилися до нього. Підійшовши до автомобіля, підозрювані відкрили передні водійські та пасажирські дверцята та здійснили напад на водія. По черзі чоловіки наносили численні удари кулаками по обличчю потерпілого, спричинивши йому струс головного мозку з переломом кісток носа.

 

Після цього, погрожуючи ножем, заволоділи майном потерпілого: пістолетом «Форт-12Р», ноутбуком, телефоном «Айфон-7», гаманцем, свідоцтвом та ключами від автомобіля.

 

Продовжуючи свої злочинні дії, підозрювані сіли в автомобіль, який знаходився поруч і поїхали. Цього ж дня всі четверо були затримані працівниками поліції.