Головний зміст

justis goldСьогодні , 20 березня 2018 року, Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту підозрюваному у розбещенні малолітньої дівчинки.

 

 

 

 

 

 

За версією слідства, чоловік вчиняв розпусні дії відносно онуки своєї співмешканки.

 

Сторона обвинувачення просила суд обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Захисник категорично заперечував, зазначивши, що пред’явлена підозра не обґрунтована, підозрюваний характеризується позитивно, має постійне місце проживання та реєстрації, здійснює постійний догляд за тяжко хворою матір’ю.

 

Крім того, на думку сторони захисту, потерпіла сторона шляхом кримінального переслідування хоче «вирішити житлове питання».

 

За таких обставин суд вважає, що слід застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з метою повного, об’єктивного та неупередженого проведення досудового розслідування кримінального провадження, а саме для усунення суперечностей у показах потерпілої та свідків, проведення додаткових та комплексних експертних досліджень і з’ясування об’єктивної істини по справі.

 

Крім того, зазначимо, що застосовуючи до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці, підозрюваному заборонено відвідувати місце проживання малолітньої потерпілої та спілкуватися з нею, її законним представником та свідками, окрім випадків участі у проведенні слідчих(розшукових) та процесуальних діях.

 

На ухвалу слідчого судді протягом 5 днів може бути подана апеляційна скарга.