Головний зміст

 

 

femida1 Сьогодні Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід відносно секретаря Затоківської селищної ради, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало тяжкі наслідки громадським інтересам, вчиненим за попередньою змовою групою осіб.

 

Суд взяв підозрюваного під варту із визначенням розміру застави у десять мільйонів гривень.

Так,  секретаря Затоківської селищної ради підозрюють в тому, що приблизно у серпні 2014 року, вступивши у злочинну змову з головою Затоківської селищної ради та депутатом, який був обраний головою постійної комісії з земельних питань, вчинив низку протиправних дій, в результаті яких земельні ділянки площею 3,1678 га , які належали територіальній громаді смт.Затока Білгород-Дністровського району Одеської області , були передані з комунальної у приватну власність, тобто на користь інших фізичних осіб.

Зазначимо, що секретарю Затоківської селищної ради було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2.ст.28, ч.2 ст.364 КК України,  ще 14.01.2016 року. Сторона обвинувачення зверталася до суду із клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 12.05.2016 року, яке підозрюваний отримав під розписку, але проігнорував виклик до суду.

23.05.2016 року підозрюваного було оголошено у розшук.

Вчора, 15 червня 2018 року, секретар Затоківської селищної ради був затриманий у місті Очаків Миколаївської області, і вже сьогодні Київський районний суд міста Одеси обрав відносно нього запобіжний захід.