Головний зміст

630 360 1485278153 6377 foto tytbyРада суддів України обрала заступника голови РСУ, переобрала секретаря та оновила персональний склад Комітету з питань забезпечення незалежності суддів.

 

 

 

 

 

 

Відтак, на підставі протоколу засідання лічильної комісії з проведення таємного голосування з обрання заступника Голови Ради суддів України, заступником було обрано суддю Фастівського районного суду Київської області Вадима Бутенка. На свою підтримку він отримав 21 голос від своїх колег.

 

У зв’язку з припиненням повноважень за власним бажанням секретаря також було переобрано нового секретаря. Так, секретарем було обрано суддю Деснянського районного суду міста Києва Олену Журавську. На свою підтримку вона отримала 22 голоси від колег.

 

Оскільки, О.Журавську обрано секретарем Ради суддів, вирішили внести зміни до пункту 1 рішення №3 РСУ від 23.03.2018 «Про персональний склад Комітету з питань забезпечення незалежності суддів та Комітету з питань організаційно-кадрової роботи судів, органів суддівського самоврядування».

 

Відтак, новим головою Комітету з питань забезпечення незалежності суддів став Андрій Жук, суддя Тернопільского окружного адміністративного суду.