Головний зміст

6190772a Київський районний суд міста Одеси спростовує інформацію, опубліковану на інформаційному порталі «Стопкор», яка міститься в публікації під назвою Авто “СтопКору” протаранили в Одесі після зйомок будинку одіозного судді Чванкіна (оновлюється), розміщену за посиланням http://stopcor.org/avto-stopkoru-protaranili-v-odesi-zamovnik-suddya-chvankin-onovlyuyetsya, а також на сайті «Аспі» під назвою «Авто журналістів взяли на таран під час зйомок сюжету про одеського суддю Чванкіна», розміщену за посиланням https://aspi.com.ua/news/podii/avto-zhurnalistiv-vzyali-na-taran-pid-chas-zyomok-syuzhetu-pro-odeskogo-suddyu-chvankina.

Зазначимо, що вказані ЗМІ висвітлили ситуацію, яка сталася неподалік від Київського районного суду міста Одеси, а саме ДТП за участю двох автомобілів, одне з яких те, на якому, як стверджують журналісти, вони приїхали до суду.

Описуючи вказаний інцидент, в публікації зазначено наступне: «На думку журналістки Асі Шевченко, за цим може стояти одіозний суддя Київського районного суду в місті Одеса Сергій Чванкін.
"Ми вважаємо, що за тараном нашої машини стоїть суддя Чванкін. Адже наїзд стався після зйомок його елітного будинку і саме біля суду, який він очолює", – зазначила журналістка "СтопКору" Ася Шевченко».

Вказана інформація є безпідставною та не відповідає дійсності, а також містять прямі безпідставні звинувачення на адресу голови Київського районного суду міста Одеси Сергія Чванкіна. Додатково повідомляємо, що пресс-служба суду неодноразово зверталася до вищевказаних ЗМІ з вимогами щодо спростування недостовірної інформації, яку вони систематично поширюють щодо голови Київського районного суду міста Одеси Сергія Чванкіна. Наразі до суду подано кілька позовів до вказаних інформаційних ресурсів з вимогою спростувати, недостовірну інформацію.

Тому, вчергове наголошуємо на обов’язку ЗМІ ретельно перевіряти факти, що публікуються щодо суддів та судових справ задля недопущення розповсюдження недостовірної інформації, спрямованої на підрив авторитету суддів та судової влади в Україні. Повага до права громадськості на повну та об’єктивну інформацію про факти та події – є обов’язком журналіста.

Просимо інформаційний портал «Стопкор»,спростувати інформацію, яка міститься в публікації під назвою Авто “СтопКору” протаранили в Одесі після зйомок будинку одіозного судді Чванкіна (оновлюється), розміщену за посиланням http://stopcor.org/avto-stopkoru-protaranili-v-odesi-zamovnik-suddya-chvankin-onovlyuyetsya, а також сайт «Аспі» спростувати інформацію, яка міститься в публікації під назвою «Авто журналістів взяли на таран під час зйомок сюжету про одеського суддю Чванкіна», розміщену за посиланням https://aspi.com.ua/news/podii/avto-zhurnalistiv-vzyali-na-taran-pid-chas-zyomok-syuzhetu-pro-odeskogo-suddyu-chvankina.

 65046405 2477004779018563 8280038377877667840 n

65536372 2477004759018565 7922254090153754624 n

(фото з мережі Facebook)