Головний зміст

IMG 6293Київський районний суд міста Одеси продовжує налагоджувати зв’язок з іноземними колегами.

 

 

 

 

 

Сьогодні до суду завітав професор Колумбійського університету Джордж Берман. Зустріч з іноземним колегою відбулась в рамках співробітництва Київського районного суду міста Одеси з факультетом міжнародно-правових відносин НУ «Одеська юридична академія».

IMG 6213

Судді Марина Гниличенко та Микола Тонконоженко ознайомили гостя зі структурними підрозділами суду, де він дізнався про процедуру прийому та реєстрації документів, які надходять до суду.

IMG 6257

Заступник керівника апарату суду Костянтин Крамаренко детально розповів про роботу і діяльність суду, реалізовані проекти та напрацювання.

IMG 6309

Джорж Берман розповів, що прийом і реєстрація заяв в судах США відбувається за аналогічною процедурою, таким же чином відбувається і авторозподіл між суддями.

IMG 6387

Після цього гостю показали Громадський центр правосуддя Одеської області, який працює на базі суду, завдяки підтримці Програми USAID «Нове правосуддя». Професор поспілкувався з експертами та зазначив, що дуже пишається тим, що американські партнери надають таку підтримку українським колегам.