Головний зміст

IMG 789412 жовтня 2019 року в м. Одесі за ініціативою керівництва Ради суддів України у співпраці з Національною школою суддів України та за сприяння Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні відбувся одноденний інтерактивний тренінг на тему «Зв’язки з громадськістю в судах».

 

В заході взяли участь голова суду Сергій Чванкін, судді-спікери Оксана Куриленко, Володимир Петренко, Павло Прохоров та представники прес-служби суду.

IMG 7832

IMG 7564

З вітальним словом виступив директор Регіонального відділення НШС України Валерій Левенець.

IMG 7467

Своїм практичним досвідом радо ділились спікери:

  • Хассе Ресенбро – радник зі стратегічних комунікацій Консультативної місії Європейського союзу (Данія)
  • Ільмар Кахро – радник зі стратегічних комунікацій Консультативної місії Європейського союзу (Естонія)
  • Олександр Сасевич (суддя Львівського окружного адміністративного суду)
  • Ольга Какауліна (речниця прес-служби РСУ).

IMG 7814

IMG 7532

IMG 7551

IMG 7528

Під час заходу учасники дізналися про роль та сфери відповідальності голови суду з представниками мас-медіа та чітко отримали відповідь на запитання: чому необхідно взаємодіяти з медіа та як налагодити плідну співпрацю. Судді отримали практичні поради та слушні рекомендації щодо підготовки до інтерв’ю та попрактикувалися у записі інтерв’ю на камеру.

 IMG 7585

Тренінг мав дуже цікавий формат, адже теорія відразу втілювалась на практиці. Саме така активна взаємодія дозволила отримати справжній досвід, що дійсно стане корисним у побудові успішної комунікативної діяльності.