Головний зміст

sud s naruchnikamiДо Київського районного суду м. Одеси надійшли клопотання про зміну запобіжних заходів підозрюваним у скоєнні крадіжок та грабежів. В ході слідства поліцейські встановили їхню причетність до вчинення злочинів у складі організованої групи.

 

 

 

 Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив їх. Чотирьом підозрюваним змінили запобіжні заходи на тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що за версією слідства, підозрювані обирали об’єктом свого посягання відвідувачів розважальних закладів та звичайних перехожих на вулицях.

Вони використовували раніше відпрацьовану схему так званих «приятельських обіймів». Так, підозрювані очікували потерпілих на вулиці та, вдаючи знайомих, непомітно обкрадали та грабували їх.

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.