Головний зміст

32Сьогодні, 26 червня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси позбавив права керування транспортними засобами 3 водіїв, які скоїли адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1, ч. 2 ст. 130 КУпАП.

 

 

 

Згідно постанови суду, 3 червня 2017 року водій рухався на транспортному засобі «VOLKSWAGEN» по вул. Дача Ковалевского в стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився із застосуванням приладу «DRAGER», який показав позитивний результат – 1,21 %.

 

Інший водій, 27 квітня 2017 року рухався на транспортному засобі «OPEL MONTEREW» по вул. Ак. Корольова в м. Одесі з ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: нестійка хода, почервоніння очей, різкий запах алкоголю з порожнини роту. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився в присутності двох свідків.

 

В свою чергу, третій водій 26 травня 2017 року рухався на мотоциклі «ММВ 33.11.2011» по вул. Ак. Вільямса в м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився із застосуванням приладу «DRAGER», який показав позитивний результат – 1,85 %.

 

Зазначимо, що останній водій вдруге протягом року керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

 

Таким чином, суд визнав водіїв винними у скоєнні адміністративних правопорушень та наклав на них адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на строк:

 

  • 2 водіїв – на 1 рік;
  • 3-го водія – на 3 роки.

 

Також, у разі набрання чинності постановами суду, водії будуть зобов’язані сплатити штраф у розмірі:

 

  • 2 водії – по 10200 гривень кожен;
  • 3-ій водій – 20400 гривень.