Головний зміст

63442eee002Сьогодні, 07 липня, Міжвідомча координаційна рада з питань правосуддя щодо неповнолітніх оголосила про створення робочої групи.

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що Рада була створена Кабінетом Міністрів України з метою системного обговорення та вирішення проблемних питань розвитку правосуддя щодо неповнолітніх, а також узгодження рішень для забезпечення формування доброзичливого до дитини сектору правосуддя, в якому діти перебувають під захистом, а їх права ефективно підтримуються.

 

 

Так, відповідно до плану діяльності Міжвідомчої координаційної ради, для забезпечення здійснення збору та аналізу даних  в галузі попередження злочинності неповнолітніх, необхідно створити відповідну робочу групу.

 

 

 До складу робочої групи увійдуть делеговані представники членів Ради.

Проте, для забезпечення високого рівня результативності роботи Міжвідомча координаційна рада запрошує представників інших органів державної влади, судової системи, експертів, науковців, громадських активістів з відповідним професійним досвідом.

 

 

 Строк подачі Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. – до 16 липня 2017 року.  Зазначимо, у разі отримання більше 10 заявок буде проведено конкурсний відбір.