Головний зміст

94518 originalАгентство США з міжнародного розвитку USAID та Уряд США вітають запуск в Україні правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», про старт якого було оголошено на початку червня 2017 року.

 

 

 

 

 

 

Американські експерти заявили, що готові й надалі підтримувати ініціативи України у сфері зміцненні верховенства права та захисту прав громадян.

 

Нагадаємо, 7 червня 2017 року Міністр юстиції Павло Петренко презентував запуск всеукраїнського просвітницького проекту «Я маю право!». Проект реалізується за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» та має на меті інформувати українців про їхні права і навчити громадян ці права захищати.

 

Завдяки проекту буде сформовано нову правову культуру в суспільстві, що забезпечить сталий розвиток України як сучасної правової демократичної держави.

 

Пріоритетною тематикою інформаційної кампанії на 2017 рік визначено права громадян у сфері доступу до правосуддя, захист прав власності та формування вміння протистояти проявам корупції у вищих навчальних закладах.

 

Громадянам надаватимуться чіткі, прикладні й зрозумілі поради, щоб, потрапивши у неприємну ситуацію, українці точно знали, як діяти і до кого звертатися.