Головний зміст

handsbarsСьогодні, 18 липня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси задовольнив клопотання органу досудового розслідування, тим самим продовжив підозрюваному у скоєнні двох вбивств, розбою та зґвалтування строк тримання під вартою до трьох місяців, тобто до 20.08.2017 року.

 

 

 

Нагадаємо, за версією слідства, що 18 травня підозрюваний працював водієм таксі та приїхав на виклик загиблої, яка замовила таксі через інтернет-додаток «Тачкі».

 

Чоловіка підозрюють в тому, що він  увійшов в довіру дівчини та запропонував здійснити поїздку до м. Чорноморськ Одеської області.

 

Під час руху по трасі, яка проходить по території Овідіопольского району Одеської області, підозрюваний зупинив автомобіль у невстановленому місці та під малозначним приводом запропонував дівчині вийти з автомобілю, на що вона погодилась.

 

За версією слідства, після того, як дівчина вийшла з автомобіля, підозрюваний позбавив дівчину свідомості шляхом удушення руками, липкою стрічкою зв’язав руки, поклав її до салону автомобіля та поїхав в напрямку урочища «Дальницький ліс».

 

Як наголосила сторона обвинувачення, близько 6 ранку, прибувши до вказаного місця,  підозрюваний задушив дівчину та заволодів належним їй майном, а саме: мобільним телефоном «Iphone 6», золотими сережками, золотою каблучкою та грошовими коштами на загальну суму 17200 грн.

 

Після цього, з метою приховання слідів злочину, потерпілий підпалив тіло дівчини та покинув місце скоєння кримінального правопорушення.

 

Прокуратура кваліфікує дії підозрюваного за п.6 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст 187 Кримінального кодексу України, максимальна відповідальність за які становить довічне позбавлення волі.

 

Крім цього, чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні ще одного кримінального правопорушення, передбаченого п. 4, 6, 9, 10, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст., ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 153 КК України.

 

Так, за версією слідства, в ніч з 13 на 14 жовтня 2014 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник на території насосної станції КП «Теплодарводоканал», яка розташована на перехресті автомобільних доріг напрямку «Теплодар-Одеса» та «Теплодар-Мирне».

 

 Скориставшись тим, що жінка-оператор спала, підозрюваний роздягнувся та, погрожуючи ножем, вступив з нею в статеві відносини.

 

З метою придушення опору потерпілої, чоловік наніс їй 8 ударів ножем в область шиї, тулуба та верхніх кінцівок, а також численні удари кулаками.

 

Після цього, з метою приховання слідів злочину, підозрюваний наніс жінці удар ножем в область шиї, що призвело до сильного зовнішнього крововиливу. Внаслідок отриманих ушкоджень жінка померла на місці.