Головний зміст

vimage1 1Вчора, 27 липня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси продовжив строк тримання під вартою одеситу, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2. ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

 

 

Нагадаємо, 1 червня 2017 року підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння по вул. Ак. Корольова в м. Одесі, керуючись мотивом помсти за образливі висловлювання в його бік, почав наносити руками, ногами та невстановленим предметом численні удари своїй 46-річній співмешканці.

 

Своїми діями підозрюваний спричинив жінці тяжкі тілесні ушкодження у вигляді: гематом, зсадин, крововиливів верхніх та нижніх кінцівок, черевної порожнини та сідниць, які потягли за собою настання травматичного шоку.

 

Від вказаних тілесних ушкоджень жінка померла на місці вчинення кримінального правопорушення.

 

Нагадаємо, що 02.06.2017 року ухвалою Київського районного суду м. Одеси підозрюваного було взято під варту строком на 60 днів.

 

Мотивуючи подане клопотання про продовження строку тримання під вартою, органи досудового розслідування вказали на необхідність проведення певних слідчих дій та судово-медичних експертиз.

 

Тому, слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думку прокурора, слідчого, захисника і підозрюваного, продовжив останньому строк тримання під вартою до 3 місяців, тобто до 31.08.2017 року.

 

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді ще не набрала чинності.