Головний зміст

femida detyamКиївський районний суд міста Одеси взяв під варту чоловіка, який підозрюється в крадіжці.

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідство встановило, що ще в квітні 2017 року 25-річний одесит перебував на вулиці Академіка Корольова в Одесі. Чоловік підозрюється в тому, що він зламав замок торгового кіоску та забрав звідти ваги на загальну суму 1334 гривні.

 

Чоловік переховувався від органів досудового слідства, тому 20 червня 2017 року слідчий суддя Київського районного суду міста Одеси надав дозвіл на затримання підозрюваного з метою приводу для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу.

 

Затримали підозрюваного лише 31 жовтня 2017 року.

 

В судовому засіданні захисник повідомив, що чоловік лікувався в психіатричній лікарні, де й був затриманий працівниками правоохоронних органів. Адвокат клопотав про обрання відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

Варто зазначити, що підозрюваний в лютому 2017 року був засуджений Суворовським районним судом міста Одеси до позбавлення волі строком на 3 роки за замах на крадіжку. Проте він був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки.

 

За підсумками засідання, суд взяв підозрюваного під варту строком на 60 днів та визначив розмір застави – 128 тисяч гривень.