Головний зміст

vartaКиївський районний суд міста Одеси взяв під варту підозрюваного у грабежі, поєднаному з насильством, що не є небезпечним для життя.

 

 

 

 

  

 

 

 

Як встановило слідство, 3 листопада близько півночі чоловік разом зі співучасником перебували на вулиці Академіка Корольова в місті Одесі, де вони побачили перехожого. Інший співучасник наздогнав перехожого та вдарив його кулаком по потилиці, від чого той впав на землю. Обидва чоловіка почали бити потерпілого, після чого інший співучасник вихопив з рук потерпілого сумку, в якій знаходились два мобільних телефони, планшет та посвідчення водія.

 

Чоловіки намагались зникнути разом з викраденою сумкою, однак їх помітив перехожий. За його допомогою поліцейським вдалось затримати співучасника. Однак підозрюваному вдалось зникнути з місця подій. Проте нещодавно правоохоронці змогли його розшукати.

 

Дії чоловіка кваліфікують за ч.2 ст. 15 та ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України, а саме закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров'я потерпілого. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

 

За підсумками засідання суд взяв підозрюваного під варту на 60 днів.