Головний зміст

40685627 3 300x24024 жовтня Київський районний суд міста Одеси оголосив вирок відносно чоловіка, якого обвинувачували у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.301 КК України (розповсюдження предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію).

 

 

 

Зазначимо, що між чоловіком та стороною обвинувачення була укладена угода про визнання винуватості, відповідно до якої було узгоджено покарання – 5 років позбавлення волі, з позбавленням права займатись діяльністю, яка пов’язана з розповсюдженням інформації будь-якого характеру на веб-ресурсах строком на 1 рік.

Відповідно до укладеної угоди, обвинуваченого звільнили від покарання з випробуванням строком на 2 роки (підставі статті 75 КК України).

Таким чином, суд, перевіривши угоду на відповідність вимогам КПК України, ухвалив вирок, яким затвердив угоду і призначив узгоджену сторонами міру покарання.

Зазначимо, що у ЗМІ з’явилась інформація відносно того, що обвинувачений є секретарем Київського районного суду міста Одеси. Проте звернемо вашу увагу, що на момент надходження обвинувального акту до суду хлопець вже був звільнений, тому є колишнім співробітником.