Головний зміст

NSJUДо Київського районного суду м. Одеси надійшла подяка голові суду та суддям за сприяння Національній школі суддів України у проведенні 9-ти місячної спеціальної підготовки кандидатів на посаду суддів. Подяку висловив ректор Національної школи суддів України – Микола Оніщук.

 

 

 

Зазначимо, що слухачі школи під час підсумкового анкетування відзначили ввічливість, тактовність та уважність суддів-викладачів, наставників (коучів), високо оцінили їхні глибокі знання, професіоналізм і бажання ділитися своїми знаннями та досвідом.

Кандидати на посади суддів успішно пройшли стажування в Київському районному суді міста Одеси, адже проходження стажування – це надважлива складова у навчанні, а отримані на практиці навички  сприятимуть належному рівню підготовки майбутніх суддів.

Також кандидати на посади суддів ознайомилися із роботою Громадського центру правосуддя, який розпочав свою роботу 14 лютого 2019 року в рамках реалізації грантового проекту Асоціації слідчих суддів України за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

Document page 001