Головний зміст

IMG 8490Вчора до суду завітали учасники Юридичного клубу «Pro Bono» – студенти Національного університету «Одеська юридична академія» та консультанти Юридичної клініки.

 

 

 

 

Привітав гостей суддя Київського районного суду міста Одеси Геннадій Войтов. Він розповів студентам, які справи розглядає суд, як здійснюється їх розподіл між суддями та скільки часу триває судовий розгляд.

IMG 8512

Також суддя кримінальної колегії розповів студентам про найбільш цікаві справи, які йому доводилось слухати. Гості із захопленням слухали його розповідь та задавали багато запитань.

IMG 8468

«Криміногенна ситуація в регіоні стабільна. Крадіжки, грабежі та незаконний обіг наркотичних засобів – найбільш розповсюдженні кримінальні правопорушення, які скоюються на території регіону», - узагальнив суддя.

IMG 8480

Також він розповів про тісну співпрацю суду з іноземними гостями та проекти, які були втілені на базі суду.

IMG 8602

Після захоплюючої розповіді судді студенти відвідали судове засідання під головуванням колегії суддів – Павла Прохорова, Віктора Чаплицького та Миколи Тонконоженка. В судовому засіданні вирішувалось питання про продовження строку тримання під вартою обвинуваченим у скоєнні умисного вбивства.

IMG 8590

Наостанок студентам провели екскурсію та розповіли про організацію роботи в суді. Також їм розповіли, як організована робота в Громадському центрі правосуддя Одеської області, який працює на базі суду.

IMG 8611

Студенти були приємно вражені побаченим та пообіцяли ще раз завітати до суду.