Головний зміст

csdbh lq31 жовтня 2016 року Комісією ухвалено рішення про затвердження форм декларацій родинних зв’язків судді та кандидата на посаду судді, форми декларації доброчесності судді та їх оприлюднення на своєму офіційному веб-сайті.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Згідно з підпунктом 2 пункту 41 Розділу XII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про судоустрій і статус суддів» (далі – Закон) у шестимісячний строк з дня набрання чинності Законом Комісія має здійснити організаційно-технічні заходи, необхідні для заповнення декларації родинних зв’язків судді (кандидата на посаду судді) та декларації доброчесності судді на офіційному веб-сайті Комісії.
 
 
До виконання Комісією підпункту 2 пункту 41 Розділу XII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону декларації родинних зв’язків судді (кандидата на посаду судді) та декларації доброчесності судді подаються у паперовій формі.
 
 
Відповідно до пункту 42 розділу XII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону судді зобов’язані подати до Комісії декларацію родинних зв’язків судді та декларацію доброчесності судді:
 
 
1) судді Верховного Суду України, судді вищих спеціалізованих судів – протягом шістдесяти днів з дня набрання чинності Законом;
2) судді апеляційних судів – протягом дев’яноста днів з дня набрання чинності Законом;
3) судді місцевих судів – протягом шести місяців з дня набрання чинності Законом
 
 
Відповідні форми декларацій ви можете переглянути за посиланнями: