Головний зміст

BorshovСьогодні суддя Київського районного суду м.Одеси Ігор Борщов  взяв участь у форумі «Співпраця судової влади та громадянського суспільства», організований Програмою USAD «Нове правосуддя» та Радою суддів України.

  

 

 

 

 

 Його учасниками стали представники громадських організацій, які мають досвід впровадження ініціатив у сфері судової реформи, члени Ради суддів України, керівники територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, голови судів, судді-спікери та представники інших органів судової влади.

Мета, якої прагнули досягнути організатори форуму, полягала у сприянні налагодженню діалогу між представниками судової влади та громадянського суспільства задля обміну досвідом та можливостями майбутньої співпраці, обговоренні різних організаційних моделей партнерства між громадськими організаціями та інституціями судової влади, а також узгодження потенційних шляхів їх розвитку.

У підсумку учасники зібрання визначилися з рекомендаціями щодо варіантів взаємодії між громадськими організаціями та судовою владою.

 IMG 7486

 

 

 IMG 7484

 

IMG 7485

 

IMG 7483