Головний зміст

0 antr 145034757123Київський районний суд продовжив строк тримання під вартою підозрюваного у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Таке рішення суд прийняв у зв’язку з продовженням строків досудового розслідування до чотирьох місяців, тобто до 12.01.2017 року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нагадаємо, 11 вересня 2016 підозрюваний керував автомобілем «Ford Transit» в стані алкогольного сп'яніння. Не впоравшись з керуванням, водій виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ - 21099», після чого зник з місця скоєння ДТП.
 
34-річний водій автомобіля «ВАЗ -21099» загинув на місці ДТП, а його дружина і малолітня дочка з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені до медичних установ. Через кілька днів від отриманих травм жінка померла в лікарні. А 8-річня дівчинка досі перебуває на стаціонарному лікуванні в реанімаційному відділенні КУ «Одеська обласна дитяча клінічна лікарня»
 
Підозрюваний був оголошений в розшук і 23 вересня був затриманий при спробі перетину державного кордону з Російською Федерацією.